Videoer/bøger

Explaining Asperger's / Autism (1/2)


Engelsksproget forklaring af livet med Aspergers Syndrom / Autisme i en verden, der er skabt af neurotypikere. Christian hjælper med at forstå autisme indefra - og neurotypi udefra!Explaining Asperger's / Autism (2/2)


Engelsksproget forklaring af livet med Aspergers Syndrom / Autisme i en verden, der er skabt af neurotypikere. Christian hjælper med at forstå autisme indefra - og neurotypi udefra!

Neurotypi sett utifrån

 

Beskrivelse på svensk af livet med Aspergers Syndrom / Autisme i en ikke-autistisk verden - og af det autistiske syn på neurotypikere.

 

För många såkallade "normala" personer har det länge varit ett grundläggande mysterium hur autister egentligen upplever världen. Vad inte så många vet, är att det möjligen är ett ännu större mysterium för autister hur "normala" personer (neurotypikerna) upplever världen! Denna föreläsning kommer att förmedla  en förståelse av samspelet mellan människor med och utan autism som ett möte mellan två biologisk olika, jämnbördiga kulturer, som båda behöver förstå varandra.

Theo Peeters samt Anja Vestergaard og Mette Elmose har med stor uegennyttighed og venlighed stillet disse bøger til rådighed for os alle - brug dem med stor omhu og respekt!

Det samme gælder den fantastiske "Kan I forstå mig", som ovenikøbet er forsynet med såvel forældrevejledning som lærervejledning!

Dette er Tony Attwoods store Grønspættebog om højtfungerende autisme / Aspergers Syndrom - den kan ikke anbefales nok!


Den er ikke gratis, men er alle pengene værd - og kan naturligvis også findes på biblioteket.


Hvis man har det fint med engelsk, kan den selvfølgelig også fås via f.eks. Amazon.co.uk.